Femra Sot

Friday, Dec 09th

Last update09:55:58 AM

You are here Shtëpia Stili i shtëpisë

Stili i shtëpisë

Thuaj po ngjyrave

Ngjyrat kanë efekte të caktuara në psikologjinë e njeriut, kështu që sipas vendit, edhe kuvendi për ngjyrën.

Dekorim Meksikan në shtëpinë tuaj

Nëse keni udhëtuar në Meksiko ose ndoshta keni parë fotografi dhe jeni dashuruar në ngjyrat piktoreske ose në mënyrën e njëllojshme piktoreske të jetës

Stili Parisien

Çdo kush ka dijeni që Parisi ëshë vedi i dashurisë dhe ndriqimeve të vogla.

Stili Viktorian

Nëse dëshironi të ktheheni në kohën e elegancës dhe bukurisë, atëherë kthehuni në kohën Viktoriane.

njomza-222

radiovati