Femra Sot

Friday, Dec 09th

Last update09:55:58 AM

You are here Shtëpia

10 shprehi të njerëzve që e kanë gjithmonë shtëpinë të pastër dhe të organizuar

Kush nuk e do një shtëpi gjithmonë të pastër?
Të gjithë ne ndihemi të lumtur në një ambient që është i pastër dhe i oranizuar.

Si ti pastrojmë mobiljet prej druri

Pa marrë parasysh prej çfarë materiali janë ndërtuar, mobiljet cilësore mund të ruajnë bukurinë dhe shkëlqimin,

Si dhe ku t’i vendosim lulet në shtëpi

ku_dhe_si_luletKur të blini lule, mendoni mirë për zgjedhjen që bëni, sepse luleve duhet përshtatur ambientin ku rriten.

Si të kujdesemi në dimër për Pelargonitë

Lulet janë ato që e zbukurojnë ambientin ku jetojmë, qoftë në dhomë, qoftë në kopsht,

Thuaj po ngjyrave

Ngjyrat kanë efekte të caktuara në psikologjinë e njeriut, kështu që sipas vendit, edhe kuvendi për ngjyrën.

Si të pastrojmë tualetin

Pastrimi i tualetit është thelbësor për të evituar bakteret dhe alergjitë. Në mënyrë që të mos lodhemi

Alstroemeria lulja që zbukuron kopshtin tuaj

Alstroemeria është lule e cila është jetëgjatë dhe e mbanë lulen pothuajse gjatë gjithë verës.

Druri i limonit dekorativ dhe i dobishëm

Janë disa bimë për të cilat mbizotëron mendimi se nuk mund të kultivohen në viset tona. Gjatë është menduar kështu edhe për limonin.

Bontoni i luleve

E kemi një kopsht, një ballkon apo një teracë me lule të bukura. Këtë bukuri dëshirojmë ta ndajmë me të tjerët në formë dhurate

njomza-222

radiovati