Femra Sot

Sunday, Oct 23rd

Last update09:34:30 AM

You are here Shëndeti Mjeksia Popullore

Mjeksia popullore

Çaj nga xhenxhefili, limoni dhe mjalta kundër ftohjes

Në momentin kur ta ndjeni se do të sëmurem, e kjo është e lehtë të parashikohet në bazë të dhimbjeve në fyt

Akulli zbut dhimbjet që i shkakton migrena

Në momentin kur të fillojë thumbimi në kokë, i cili me kalimin e minutave bëhet gjithnjë e më i fortë

Kantarioni: bari kundër depresionit dhe sëmundjeve gjinekologjike

Kantarioni është treguar jashtëzakonisht i suksesshëm në shërimin e një numri të madh të sëmundjeve psiqike

Sëmundjet të cilat mund t’i mjekoni me ushqime

Nëse ju dhemb barku, vuani nga pagjumësia ose keni infeksione nga kërpudhat, është mirë të hani

Lehtësoni kollitjen në mënyrë natyrale

Kur ndieni acarimin e fytit, shkoni në kuzhinën tuaj që në mënyrë të lehtë të përgatisni një ilaç shumë natyral. Disa ilaçe mund të dëmtojnë, në veçanti fëmijët, prandaj

Sinoziti? Largohet vetëm me një mënyrë popullore

Ju mund të blini ilaçe sa të doni, por sinusiti ka vetëm një mënyrë për ta luftuar. Fjala është për atë popullore,

10 Barëra natyrale nga kuzhina

Shumica nga ne jemi mësuar pas paraqitjes së shenjave të para te gripit ose ftohjes të vrapojmë të marrin barëra.

Natyra shëron plagët

Sot egzistojnë qindra produkte të cilat mund të ju ndihmojnë në shërimin e plagëve.

njomza-222

radiovati