Femra Sot

Friday, Dec 09th

Last update09:55:58 AM

You are here Familja

12 rregullat për të rritur vajzat që çdo nënë duhet t’i dijë

Bllogerja e njohur Karissa Ancel ka shkruar një artikull interesant për mënyrën se si duhet rritur një vajzë.

7 bindje të gabuara për in(fertilitetin) që duhet ti injoroni

Kur provoni të ngeleni shtazënë,secili ka këshilla për ju.”Shumë je e ngarkuar,duhet pak të relaksohesh dhe menjëherë do të ngelësh shtatzënë”,

11 fakte rreth shtatzënisë

Shtatzënia është një nga gjërat më te bukura që një grua mundet ta perjetojë,dhe asgjë nuk e zavendëson atë.

Depresioni tek fëmijët

Sipas studimeve të fundit depresioni prek 1 në 20 fëmijë

8 gjëra që duhet t’u mësoni fëmijëve tuaj për feminizmin, sepse edukimi i hershëm ka shumë rëndësi

1. Tregojuni atyre që feminizëm do të thotë barazi

A është shpimi i vëshëve i sigurtë për vajzën tonë?

Disa prindër i shpojnë veshët foshnjave të posalindura, gjë për të cilën nuk ekziston kurfarë frike nga ana mjekësore

7 Gjëra që burri juaj do të donte ju t’i dinit

Përgjigjja tipike e një mashkulli kur e pyesni se çfarë është duke menduar është: “Asgjë”.

17 zakonet e nënave të lumtura

1. Ato kërkojnë ndihmë
Nënat e lumtura nuk kanë turp të kërkojnë ndihmë tek familjarët apo miqtë e tyre.

Shkenctarët thonë se harresa ështe normale për nënat

Kjo është pjesa më e paharrueshme e të qenurit nënë- fakti që s’mund të mbani mend asgjë.

njomza-222

radiovati