Femra Sot

Friday, Dec 09th

Last update09:55:58 AM

You are here Dashuri & Sex Lidhjet

Lidhjet

Jetesa në çift, zvogëlon stresin e punës

Jetesa në çift zvogëlon në mënyrë të konsiderueshme stresin, sidomos në punë. Ky rezultat ka ardhur sipas një studimi amerikan

Çfarë vërejmë te mashkulli në takimin e parë?

Femrat kryesisht e vlerësojnë një mashkull në bazë të asaj se çfarë përshtypje dhuron në takimin e parë,

Si ta bëni të dashurin tuaj të ju dojë edhe më shumë?

A mendoni që i dashuri juaj nuk mund të ju dojë më shumë? Shumicën e kohës vajzat thjesht mësojnë ta pranojnë atë që është,

Si t’i mbijetoni lidhjes në distancë?

Shpesh ndodh që dy të dashuruar jetojnë larg nga njëri-tjetri, qoftë për shkak të shpërnguljes së njërit, qoftë për arsye të tjera.

Temat për të cilat nuk duhet të flisni me të dashurin

Po kënaqeni në lidhje, por ekzistojnë disa gjëra që mund ta shkatërrojnë romancën tuaj.

Si ta mbani mashkullin për vete?

Sherry Argov, autore e librit "Pse meshkujt dashurojnë bushtrat", në librin e saj përgjigjet në pyetjet që shtrojnë pothuajse të gjitha gratë e botës.

Zilia, “armiku” më i keq i një lidhjeje

Për të pasur një marrëdhënie të kënaqshme dhe që të zgjasë është i rëndësishëm komunikimi, zbavitja, ndarja e objektivave

Pyetjet që secila femër duhet t’ia bëjë mashkullit

Depërtimi në trurin e mashkullit mund të jetë një nga punët më të vështira që ekzistojnë.

njomza-222

radiovati